Kasım 2008

Ergenekon ve Şeytanın Gör Dediği

   Bildiğiniz gibi ülkemizin gündemini son zamanlarda en fazla meşgul eden konuların başında ‘Ergenekon Operasyonu’ gelmektedir. İddianamede, içinde kimi eski istihbaratçı, gazeteci, parti lideri, eski üniversite rektörü, askeri öğrenciler, kimi sivil toplum örgütlerinin liderleri ve bir kısım mafya uzantıları bulunan bu örgütün asıl amacı şöyle belirtilmiştir:

Bir Haberin Düşündürdükleri

 

Can Dündar'ın Dediği Osman Acar'ın Beklediği

Yazar: 
Osman ACAR

Tamda üniversitede dersten çıkıp, gazetelere bir göz atmak istediğim saatlerdi. Aldım elime gazeteyi ve çevirdim sayfaları inceleye, irdeleye...Birde baktım ki olaylara farklı yüzlerden bakan Can Abim ''Değişim Umudu'' isimli bir köşe yazısı yazmış.Ben okudum ve çok beğendim, sizlere de taşıyayım dedim...İşte Can Abinin ''Değişim Umudu'', işte Barack Obama...Obama zaferi biz gençler içinde büyük önem arzediyor.Çünkü dünyada gençlerin önünü açacak bir lider olarak görüyorum Obama'yı.Evet Obama ''Change, We Need'' sloganın Türkiye'de de tuttu. Değiştir, Biz İnanıyoruz...

Değişim Umudu(*)

Türk Halkına, Genelkurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı’na Açık Mektup

  Sermayenin çok kısa bir zamanda el değiştirdiği ülkemizde;

Karışık İşler Bunlar

Yazar: 
Erdal ALTUN

   Bizim bu memleket ne zaman durulacak, ne zaman kendi dertlerine bir çare aramaya başlayacak; merak ediyorum doğrusu. Tam da her şey düzeldi, derken; kıyıdan köşeden bir şeyler çıkıyor ve vay be, dedirtiyor bizlere. 

Politika Dergisi - Erdal Sarızeybek Mülakatı

PD Roportaj Ekibi: 
Emrah ÖZDEMİR
Yardımcı Ekip: 
Atilla DEMİR

 

 

“Şener Eruygur” Olayı

Yazar Adı: 
Prof. Dr. Ahmet SALTIK
Yazarın Özgeçmişi: 
*Ankara Üniversitesi Tıp Fak. Öğr.Gör. *ADD Önceki Genel Başkan Yrd.

   Giriş